Informatiepagina's

Over ons


Welkom op de website van schildersbedrijf Hermans te Heythuysen. Sinds de start per 1 januari 1995, hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in particulier werk.

Met als doel om ons regionaal onderscheidend in de markt te zetten. Met daarbij het uitgangspunt: kwaliteit boven alles. Dit dragen wij uit in al onze werkzaamheden die kunnen voorkomen.

Van buitenschilderwerk tot binnenschilderwerk, van hoogstaand lakwerk tot exclusieve wandafwerking, tot aan een divers scala van decoratiewerk toe.

Wat hebben wij U te bieden:
-Een ruim 35 jarige werk en kenniservaring.
-Gemaakte afspraken zijn heilig.
-Persoonlijke benadering.
-Duidelijke offertes.
-Hoogstaand vakwerk.
-G
ratis advies (zowel technisch als esthetisch).
-Kleuradvies op Uw persoonlijke situatie.
-Perfecte after sale service.
-Garantie volgens de algemene voorwaarden.

Hoe gaan wij te werk.
Na het maken van een afspraak, zal in een persoonlijk onderhoud de aard van de werkzaamheden bepaald worden, waarna U een vrijblijvende offerte ontvangt, binnen enkele werkdagen.

Na Uw goedkeuring van de offerte, zal er een vervolgafspraak komen die rekening houdend met Uw persoonlijke situatie tot uitvoering van de werkzaamheden zal leiden.
Bij binnenwerkzaamheden is het zelfs vaak mogelijk om geheel stofvrij te werken, waarmee U behoorlijk wat werk wordt bespaard. Na voltooiing van de werkzaamheden zal, na Uw goedkeuring, de factuur volgen. Dit alles binnen de afspraken die wij met U hebben gemaakt.
Geen onduidelijkheden, geen vertragingen (buiten onmachtsituaties), en dit alles om de overlast voor U zo kort mogelijk te laten zijn.
Hebben wij Uw interesse gewekt ? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Tevens zijn wij een erkend-leerbedrijf.

Share our website

Quicklinks